avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu prenatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu prenatal

din cate stiu eu, concediul prenatal este de 126zile. sunt conditionata ca din aceste zile sa am un min sau maxim de zile inainte de nasterea copilului sau dupa.
eu ar trebui sa nasc pe 6.02.2014, si as vrea sa intru in concediu prenatal de la 1.01.2014 (mai exact voi avea 36 de zile de concediu). restul de 90 as vea sa le iau dupa nasterea copilului. Sunt conditionata de lege sa imi imaprt intr-un anume fel aceste zile?
si o alta nelamurire, aceste zile sunt lucratoare sau calendaristice?

Multumesc mult,
Madalina
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal si indemnizatia de crestere a copilului Alexandra-Ioana Alexandra-Ioana Buna ziua, sunt profesor in invatamantul prescolar si sunt insarcinata in 8 luni. Momentan sunt in concediu legal si incepand cu 1 septembrie as vrea sa imi ... (vezi toată discuția)
Concediu pre si post-natal veronik veronik Buna ziua, stiu ca sunt 126 de zile in total pentru concediu prenatal si postanatal. In cazul in care cel prenatal va fi de maxim 20 zile, este legal sa ... (vezi toată discuția)
Concediu post-natal Florea3 Florea3 Buna.As dori sa va întreb in legătura cu concediul post natal.Eu sunt Inca in prenatal si luna asta ar trebui sa nasc.am lucrat mai putin de un an si nu ... (vezi toată discuția)