avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cereri adresate asociatiei de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cereri adresate asociatiei de proprietari

Bună seara,
Aș dori să știu dacă, în baza art. 10 din Legea 230/2007 care prevede că „proprietarii au dreptul să cunoască toate aspectele ce țin de activitatea asociației și au acces, la cerere, la orice document al acesteia”, accesul înseamnă doar că pot consulta documentele care mă interesează sau pot cere și obține și fotocopii ale acestora?
Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:57, 22 Noiembrie 2013
Norma in vigoare,precizata si de dvs,prevede dreptul in favoarea proprietarului sa studieze documentele asociatiei de proprietari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot solicita in baza art .10 din legea 230/2007 luciano39ok2007 luciano39ok2007 cum pot solicita in baza art.10,din legea 230/2007,asociatiei de proprietari sa-mi dea o copie dupa contractele cenzorilor si administratorului ,cu asociatia ... (vezi toată discuția)
Delapidare ContSters179283 ContSters179283 sunt propirietar de un apartament, si dupa 3 sedintede bloc cu proprietari am cerut presedintelui de bloc sa-mi puna la dispozitie conform art 10 din legea ... (vezi toată discuția)
Somatie coproprietar dragugh dragugh Buna seara, O asociatie de proprietari (legal constituita) a primit o adresa de la conducerea unei societati comerciale care detine parterul si jumatate din ... (vezi toată discuția)