avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Absente nemotivate ale profesorului
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Absente nemotivate ale profesorului

cate absente nemotivate pot avea ? am avut concediu medical si s-a terminat, dar tot in incapacitate temporara ma aflu.
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 18:16, 23 Noiembrie 2013
Solicitati suplinire, cu cerere inregistrata la secretariat. Numarul de zile solicitat se scade din numarul zilelor de concediu.
problema este ca nu am pe cine sa pun suplinitor in locul meu. de fapt, nu am nici eu statutul de titular.
Dumneavoastra faceti cererea, de suplinire se ocupa directorul.
dar cu salariul ce se intampla daca se gaseste un suplinitor pe o perioada ?
V-am raspuns pe MP. In situati in care il platiti dv. veti primi salariul ca si cand ati fi fost la scoala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Absente nemotivate, afectarea co rusualexandra rusualexandra Daca in cursul anului un salariat a avut 5 absente nemotivate se scad si din concediu de odihna (adica 21-5 = 16 zile de CO). (vezi toată discuția)
Concediu de odihna hutucata72 hutucata72 Am apelat la dumneavoastra pentru a ma lamuri asupra unei probleme - am ocupat functia de director de scoala pina la data de 7.04. 2012, cind mi-a incetat ... (vezi toată discuția)
Continuitate invatamant reluqqqqq reluqqqqq Am si eu o intrebare. Sunt profesor suplinitor de cca 2 ani pe postul unei persoane plecate in strainatate de 6 ani! Acum 2 ani am dat examenul de ... (vezi toată discuția)