avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Diferenta intre dobandirea unui teren prin donatie sau ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Diferenta intre dobandirea unui teren prin donatie sau succesiune

Prin acord in familie , un teren agrigol (3ha), detinut cu titlu de proprietate de mama mea, urmeza sa- mi apartina .Intrebarea mea este daca sunt mai convenabile ( ca si taxe etc), donatia sau succesiunea fireasca ?
Cel mai recent răspuns: antonia77 , utilizator 12:48, 23 Noiembrie 2013
sunteti singurul copil la parinti? tatal mai traieste?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parintii mei sunt proprietarii unui apartament. intre timp mama ... Perr Perr Parintii mei sunt proprietarii unui apartament. Intre timp mama mea a decedat. Eu, ca unicul copil ( baiat ), nu am fost trecut in actul de proprietate al ... (vezi toată discuția)
Pasi sunt necesari pentru succesiune apartament Valentin Arsenie Valentin Arsenie Mama mea a decedat (nu mai are alte rude) si pentru a evita complicatii ulterioare am convenit cu tatal meu sa-mi cedeze partea lui din apartamentul pe care il ... (vezi toată discuția)
Teren neintabulat-dilema van_allen78 van_allen78 buna ziua! legat de un teren intravilan, am o intrebare: mama a detinut un lot de teren mostenit de la tatal ei( e singura fiica a lui).acolo a facut casa in ... (vezi toată discuția)