avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Invatamant - definitivat
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Invatamant - definitivat

Va rog, sa ma lamuriti daca pentru sustinerea examenului de definitivat 2014, mai este nevoie de modulul psihopedagogic, daca am terminat in acest an un master didactic in cadrul DPPD - UCTB cu titlul "Tehnologii didactice asistate de calculator".
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 23:11, 22 Noiembrie 2013
Din punctul meu de vedere, masteratul didactic va ofera totalul de credite transferabile si este o conditie de incadrare in invatamant. Ati fi prima serie de absolveti de masterat didactic, nu? Zic ca este suficient.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se poate intelege?...pentru cei interesati de subtilitati juridice arhontele arhontele ORDINUL 3770/1998 .Prezentarea la examenul pentru definitivarea în învăţământ este obligatorie la expirarea stagiului de 2 ani de la obţinerea ... (vezi toată discuția)
Studii universitare de lungã sau de scurtã duratã flodac flodac Bună ziua! Vă rog să mă lămuriți În anul 2008 am absolvit cu examen de licență cursurile de 4 ani (I.D.) ale Facultății de ... (vezi toată discuția)
Dppd, curricula, universitatea bucuresti m1ha1g m1ha1g Stimati domni, sunt absolventa a facultatii de Teologie Baptista Litere (univ.Bucuresti, promotia 2003). In anul 2008, am fost obligata sa ma inscriu la ... (vezi toată discuția)