avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Preluare datorii Enel la cumpararea unui imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Preluare datorii Enel la cumpararea unui imobil

Buna seara,

Intentionez sa cumpar o casa. Cel care o vinde a primit o notificare de la enel conform careia trebuie sa plateasca o suma de X lei reprezentand contravaloarea energiei consumate de la imobilul ... racordat la distributia de energie electrica, in lipsa unui contract de furnizare a energiei electrice. Daca eu cumpar acest imobil sunt obligat sa platesc aceasta datorie?
Numai daca veti dori, va puteti insusi obligatiile de plata fata de ENEL , debitele restante.

Dupa ce se va efectua plata datoriilor, poate opera instrainarea dreptului de proprietate.

Notarul public va autentifica actul de înstrăinare dacă dobânditorul acceptă expres că va prelua în întregime toate debitele înstrăinătorului către asociația de proprietari, precum și toate debitele către toți furnizorii de utilități publice."

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare restante intretinere de la fost proprietar mariacoman mariacoman doresc un sfat. am cumparat o garsoniera. de la data precontractului pana la data semnarii contractului definitiv au trecut 2 luni din motive juridice. la ... (vezi toată discuția)
Fostul proprietar mai are de plata la intretinere odaniell odaniell Buna seara, Am si eu urmatoarea problema ,am cumparat un apartament iar fostul proprietar mai are de platit intretinerea pe luna octombrie ,bani pe care nu ... (vezi toată discuția)
Vânzare apartament cu datorii la întreținere Cristian2020 Cristian2020 Bună dimineața. Tocmai ce urmează sa vând un apartament cu datorie la întreținere de aproximativ 800ron. Pot vinde dacă se trece în contractul de ... (vezi toată discuția)