avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Incertitudine, rog ajutor!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Incertitudine, rog ajutor!

* modificarea elementelor de fapt ce au fost avute in vedere la fixarea programului de vizita sau exercitarea dreptului de vizita abuziv,ofera posibilitatea restrangerii sau anularii .......*, fostul sot are alt domiciliu decat cel declarat cand i s-a permis sa ia copilul la domiciliul lui,locuieste cu o femeie pe care copilul nu vrea sa o vada,ma pot incadra la cele specificate mai sus?
mentionez ca sunt suspiciuni ca ,minorul este abuzat de ei acolo,este amenintat incontinuu si acum refuza sa mai mearga la tratal lui
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:20, 24 Noiembrie 2013
Cele mentionate de dvs se pot considera modificari ale aspectelor luate in considerare de instanta initial, insa va trebui s adovediti ca noua locuinta este improprie desfasurarii vizitelor sau ramanerii peste noapte si ca minorul este traumatizat de aceste vizite si abuzat emotional, altfel nu veti convinge judecatorul sa micsoreze/ modifice programul.
am solicitat la dgaspc scris,ieri, includerea in program de consiliere psihologica a copilului
dreptul de vizita i-a fost acordat pt ca a declarat atunci ca locuieste la o anumita adresa,cu parintii sai
de atunci,locuieste la o alta adresa,cu concubina.
I s-ar fi dat dreptul si daca zicea ca locuieste cu iubita. Putea f bine sa locuiasca la parinti si in timpul programului sa mearga impreuna cu copilul la iubita sau sa se vada afara, in aer liber, asa ca nu cu domiciliul aveti treaba ci cu faptul ca baiatul nu se simte ok in compania tatalui ( posibil)din cauza acelei femei.
Functie si de ce va zice psihologul, trebuie sa cereti in instanta schimbarea conditiilor in care se copilul isi vede tatal, poate ca vizita sa aiba loc la domiciliul dvs o perioada sau se se vada cu tatal singur sau alte variante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Minor influențat negativ de către tata adrianas12 adrianas12 Va rog sa ma ajutați cu un sfat pentru cum as putea acționa în situația în care ma aflu. Sunt în divort și minorul de 6 ani sta la mine. Avem o relație ... (vezi toată discuția)
Vizita minor in custodie comuna elena84 elena84 Buna ziua, In urma unui divort la notar, custodia copilului s-a stabilit a fi comuna, cu program de vizita si vacante pt tata, domiciliul fiind la mama.In cca ... (vezi toată discuția)
Probleme in programul de vizitare minor simona. simona. Va rog sa ma ajutati si pe mine in aceasta problema cu un sfat. Baietelul meu are aproape 3 ani, mi-a fost incredintat mie la divort, iar tatal are dreptul la ... (vezi toată discuția)