avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Achizitii Anglia TVA 0
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Achizitii Anglia TVA 0

Buna ziua,

Am o firma platitoare de TVA. Achizitiile principale le fac din Anglia si constau in haine de copii. TVA-ul in UK pe aceste produse este 0. Este recomandabil sa trec pe firma neplatitoare de TVA in Romania? Daca devin firma neplatitoare de TVA si achizitionez aceste produse cu TVA 0 am vreo obligatie legata de plata TVA?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Registrul operatorilor intracomunitari sean_combs sean_combs Buna ziua. Am un PFA, neplatitor de TVA in Romania. Domeniul de activitate este comertul online, bunurile fiind achizitionate din UK. Valoarea cumparaturilor ... (vezi toată discuția)
Firma platitoare sau neplatitoare tva pentru import anglia ina09 ina09 Buna ziua. Dorec sa colaborez cu o firma din Anglia, producator de produse cosmetice naturale. Deoarece nu stiu exact daca trebuie sa platesc sau nu TVA-ul ... (vezi toată discuția)
Tva inracomunitar - firma platitoare/neplatitoare de tva emma barzu emma barzu As vrea sa-mi spuneti, daca se poate, care sunt avantajele si dezavantajele unei firme neplatitoare de TVA, fata de una platitoare de TVA? Ma intereseaza o ... (vezi toată discuția)