avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Refuz rezervare denumire firma ONRC
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Refuz rezervare denumire firma ONRC

Buna seara. Ce se poate face impotriva refuzului nejustificat de rezervare denumire firma emis de ONRC ? Mentionez ca mi-a fost respinsa deja de doua ori cererea pe motiv ca denumirile nu sunt disponibile. Acest lucru este ireal fiindca denumirile alese de mine contineau chiar si cuvinte in plus fata de cele cu care se asemana. Spre exemplu: daca am ales ca denumire de rezervare ,,abcdefg hij klm'', mi-a fost respinsa cum ca ar semana cu una deja existenta ca: ,,abcddef hij''. Vi se pare corect asa ceva? Nu sunt destule elemente de diferentiere? Mai mult, chiar si obiectul de activitate difera. Mi se pare o bataie de joc. Ce se poate face ca sa nu mai platesc taxa aia de 70 lei si a treia oara?

Va amultumesc !
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Noiembrie 2013
LuchianSeb, utilizator
Cel mai recent răspuns: Flavius1984 , utilizator 08:53, 16 Decembrie 2013
Pe scurt cativa pasi:

1. Intrati pe site [ link extern ]
2. Scrieti numele dorit de dvs sa vedeti daca mai exista deja alte firme cu aceeasi denumire sau asemanare.
3.De ex doriti denumirea DEMO, luati in considerare sa fie alcatuit L.C. DEMO BRAND SRL, compus din cuvinte inainte de DEMO si dupa.

Cu stima.
Multumesc ! :)
Cu placere :)
Pana la urma am facut contestatie si mi-au rezervat firma. Au mentionat ca au rezervat denumirea ,,la optiunea si pe riscul solicitantului'', de parca ar exista o asemenea modalitate de rezervare :)) Sunt cam ipocriti angajatii de la ORC#-o
E bine ca totusi ai rezolvat =D>
Ultima modificare: Luni, 16 Decembrie 2013
Flavius1984, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nume societate. mirunaalexe mirunaalexe buna ziua. exista vreun ghig al modalitatii de alegere a numelui unei companii ? de exemplu: special4you ar putea fi acceptat ? ar exista vreo problema daca ... (vezi toată discuția)
Rezervare denumire onrc ioanmihaila ioanmihaila Buna ziua, In luna Ianuarie am efectuat o verificare si rezervare de denumire societate pe portalul ONRC. La momentul respectiv s-a emis un document PDF ... (vezi toată discuția)
Schimbare denumire societate comerciala si cod caen andreea20ro andreea20ro Buna ziua,doresc sa schimb denumirea unei societati comerciale si activitatea principala a firmei cu alt domeniu de activitate.poate cineva sa imi explice ce ... (vezi toată discuția)