avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1075 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Condamnare cu suspendare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Condamnare cu suspendare

As dori si eu o informatie,am o cunostinta care a lucrat in banca, a luat dintr-un cont o suma de bani in moneda dolari, si-a dat demisia si a plecat normal din banca,dupa cateva luni titularul contului a s-a dus sa ridice banii din cont si nu mai erau,am inteles ca a fost anchetat situatia de catre banca si dupa s-a facut o plangere la politia economica care ancheteaza in continuare ei cazul, acum intrebarea mea este : ce se poate intampla??? si daca are vreo scapare?? am inteles de la dansul ca daca inapoiaza toti banii plus o amenda de 10 mii de lei noi si condamnare cu suspendare, de fapt ce se poate intampla daca va inapoia banii sau daca nu cred ca ii mai are , sa nu ii dea inapoi??? Tin sa mentionez ca inca nu a ajuns dosarul la parchet,banuiesc ca inca nu este in proces, va rog sa-mi raspundeti daca se poate...multumesc!
Este foarte greu de spus daca va primi o pedeapsa cu suspendare.
Trebuie sa aiba un avocat foarte bun pentru o pedeapsa cu suspendare deoarece in caz contrar nu cred ca are sanse.
ce pedeapsa poate primi??? iar daca inapoiaza banii si plus amenda penala, poate scapa cu suspendare??
A avut noroc ca a scapat pana acum de arestarea preventiva, banuiesc ca sunt cel putin 2 infractiunii in concurs respectiv delapidare si fals in inscrisuri sub semnatura privata, metoda de lucru fiind intocmirea in fals a documentelor de retragere numerar in calitatea de administrator de cont.Acum depinde ce se va descoperii mai departe, daca delapidarea este in forma continuata si apar multiple acte materiale, daca prejudiciul este mare, este foarte posibil sa se solicite arestarea preventiva, de trimiterea in judecata nu scapa oricare ar fi situatia, adica, nu este dosar care sa se termine cu o solutie de netrimitere in judecata.Cat despre pedeapsa, nu cred ca poate cineva sa faca supozitii pe baza descrierii dvs, este greu de anticipat cand esti implicat direct in dosar si cunostii exact situatia de fapt, dar asa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am probleme cu banca yaro yaro am scos bani din banca cu acte false acu 2 ani si nu am platit nimic am fost naiv am crezut ca persoanele alea ce mi-au facut actele false or sa ... (vezi toată discuția)
Furt amdbuc amdbuc V-as fi foarte recunoscatoare daca mi-ati raspunde la urmatoarele intrebari : Cativa prieteni au furat niste piese de la 2 masini aflate in parcare in ... (vezi toată discuția)
Masura arestarii preventive flavius14 flavius14 daca o persoana a fost condamnata si eliuberata in anul 2004(infractiunea de inselaciune ptr.care a primit 4ani si6 luni) si acum in 2010-recent este acuzata ... (vezi toată discuția)