avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1189 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Interogatoriul si audierea martorilor
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Interogatoriul si audierea martorilor

Buna ziua
Am avut un proces in care in calitate de parte am fost supusa interogatoriului de catre instanta, iar martorii celeilalte parti au fost audiati la o alta data. Vreau sa stiu daca procedural este legala deciyia instantei?
Va multumesc !
Este legala.
Depinde cum au fost propuse probele, cum a fost admisa fiecare in dovedirea a ce... e dificil de apreciat daca in cazul dv. specific a fost corect legal.
In general, sigur, exista posibilitatea ca aceasta procedura sa se aplice si sa fie perfect legala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interogarea partilor ralu_2008 ralu_2008 in cazul caii de atac (apel) a unei hotarari de divort, se admite interogatoriul partilor sau doar proba testimoniala cu martori? ce alte probe pot fi admise ... (vezi toată discuția)
Probarea in instanta a existentei informatiei pe site sandac sandac Sa ma explic: cum pot proba in instanta ca pe un oarecare site la o anumita data a fost plasata o informatie care, sa presupunem, mi-a cauzat un prejudiciu. ... (vezi toată discuția)
Solicitare proba cu martori si inscrisuri leusan leusan Intr-un poces civil in care s-a folosit drept proba numai un act sub semnatura privata careia i s-au adus adaugiri , si mai exista si alte acte care dovedesc ... (vezi toată discuția)