avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... ATENTIE!!! Caut avocat indrumator
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

ATENTIE!!! Caut avocat indrumator

Buna ziua! Daca este vreun avocat interesat de o colaborare sa imi dea va rog PM sau sa vorbim aici...
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:22, 23 Noiembrie 2013
Regulamentul prezentului forum nu permite reclama
Puteti analiza tabloul consultantilor de pe forum si daca gasiti persoana din localitatea dv,puteti sa il contactati prin mesaj privat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajam avocat pentru asociatie proprietari alinaelenamustatea alinaelenamustatea Buna seara, Cautam colaborare cu un avocat care sa ne reprezinte in instanta pentru recuperare creante de la rau platnici. Mentionam ca apartinem de ... (vezi toată discuția)
Caut avocat sa ma reprezinte la cnsas nicolas31 nicolas31 Caut avocat care sa ma reprezinte la CNSAS Bucuresti (dosarele din arhivele securitatii) deoarece nu se poate decat daca sunt reprezentat. (vezi toată discuția)
Formular cedo de completat...... caut un avocat dayana5143 dayana5143 Sunt din Onesti,judetul Bacau, am nevoie de un avocat care sa ma ajute in completarea formularului de la CEDO. Cererea a fost inregistrata, am primit plicul cu ... (vezi toată discuția)