avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Formular CEDO de completat...... caut un avocat
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Formular CEDO de completat...... caut un avocat

Sunt din Onesti,judetul Bacau, am nevoie de un avocat care sa ma ajute in completarea formularului de la CEDO. Cererea a fost inregistrata, am primit plicul cu un formular de 25 de pagini de completat, timbre,etc.Stie cineva vreun avocat din Onesti sau Bacau care are in protocolul sau de activitati pentru CEDO??
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 23:00, 25 Ianuarie 2014
Regulamentul prezentului forum nu permite reclama
Analizati tabloul consultantilor de pe forum si daca gasiti persoana din localitate sau apropiata de localitatea dv,contactati prin mesagerie privata
Stimat forumist,

Pe forumul avocatnet, publicitatea este interzisă. Puteți căuta un avocat la secțiunea ,,consultanți,,.

Cu stimă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut avocat bacau DanielScorus DanielScorus Buna ziua. Nu stiu daca am posta unde trebuie, dar as avea nevoie de ajutorul unui avocat specializat pe retrocedari de padure, pentru a ma reprezenta in ... (vezi toată discuția)
Plangere catre cedo impotriva statului roman claudiuferlai claudiuferlai Buna seara, Am completat un formular catre CEDO in care ma plang de incalcarea articolelor 6, 8 din Conventie si al articolului 5, protocolul numarul 7. La ... (vezi toată discuția)
Sesizare grefa cedo geo-vem geo-vem Exista posibilitatea sa sesizez grefa CEDO in vederea trimiteri unui formular ?Daca da, cum trebuie sa procedez? (vezi toată discuția)