avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Plangere catre CEDO impotriva statului roman
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Plangere catre CEDO impotriva statului roman

Buna seara,
Am completat un formular catre CEDO in care ma plang de incalcarea articolelor 6, 8 din Conventie si al articolului 5, protocolul numarul 7. La indicarea documentelor atasate la cerere am procedat in felul urmator: am indicat paginile respective cu ordinea din formular; exemplu:1. Paginile1-5: hotarare devinitiva,2.Paginile6-10: incheieri sedinte judecatorie, dosar...si tot asa. La sfarsit indic numerotarea de mana a documentelor cu o culoare deoarece sunt deja numerotate din dosare. Am 108 pagini ca documente in cele 25 de rubrici.
Multumesc. Dcaca as putea as pune cererea aici.
Stimat forumist,

Forumul avocatnet este destinat anumitor răspunsuri la mici neclarități ale diverșilor justițiabili, dar, nicidecum, nu reprezintă un fel de panou public de afișat cereriile formulate. Cererea în sine o trimiteți Curții Europene, nu nouă.

Dacă aveți anumite neclarități în legătură cu procedura în fața CEDO, formulați întrebări punctuale, succinte și vom încerca să vă răspundem. În alte condiții, însă, postările vor fi șterse ca fiind off-topic.

Cu stimă.

Buna ziua.
Am inteles si intrebarea ramane valabila pentru modul de explicare a documentelor atatsate daca este in regula ori prezinta risc de respingere pentru ce am mentionat mai sus.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expunerea faptelor la cedo oradea_onel oradea_onel Buna ziua, Expunerea faptelor incepe la Capitolul E din cerere cu punctul 34. In instructiuni scrie ca trebuiesc folosite doar cele 3 pagini numerotate cu ... (vezi toată discuția)
Formular cedo de completat...... caut un avocat dayana5143 dayana5143 Sunt din Onesti,judetul Bacau, am nevoie de un avocat care sa ma ajute in completarea formularului de la CEDO. Cererea a fost inregistrata, am primit plicul cu ... (vezi toată discuția)
Dupa admiterea plangerii cedo mai pot depune documente? eugen82 eugen82 Daca plangerea este declarata admisibila, in faza de observatii prin raspunsul la observatii mai are reclamantul dreptul de a completa cu noi documente? Am ... (vezi toată discuția)