avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... dupa admiterea plangerii CEDO mai pot depune documente?
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

dupa admiterea plangerii CEDO mai pot depune documente?

Daca plangerea este declarata admisibila, in faza de observatii prin raspunsul la observatii mai are reclamantul dreptul de a completa cu noi documente?
Am citit in indicatiile de completare a formularului faptul ca in prima faza expunerea faptelor si a capetelor de cerere in formular trebuie sa permita Curtii sa identifice natura si obiectul cererii fara sa consulte alte documente.
Intreb deoarece incazul meu ar fi necesar sa depun intampinari si motive de recurs ale celeilalte parti care se insira pe cate cca 50 de pagini.
le-as putea depune ulterior sau as putea depune initial doar extrase?
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 23:23, 22 Noiembrie 2014
Stimat forumist,

Noile modificări ale Regulamentului CEDO tocmai acest lucru l-au impus: depunrea aplicației complete, însoțită de toate documentele necesare susținerii cauzei.

Ceea ce ați subliniat dvs, respectiv:,, expunerea faptelor si a capetelor de cerere in formular trebuie sa permita Curtii sa identifice natura si obiectul cererii fara sa consulte alte documente,, reprezintă modul în care dvs argumentați cauza - un mod corerent, explicativ și succint - dar nu se referă la un număr de documente depuse.

Pe scurt, va trebui să vă exprimați pe înțeles, dar, totodată, să depuneți toate documentele necesare.

Poate v-ar ajuta și următorul articol:
www.avocatnet.ro/content/art...

Cu stimă.
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Noiembrie 2014
andreigrigoriu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Memoriu la presedintele cedo ContSters319662 ContSters319662 Buna ziua Cum se poate trimite un memoriu presedintelui CEDO ? (vezi toată discuția)
întrebare privind forma unei plângeri adresată la cedo neamtu2015 neamtu2015 Doresc să formulez o plângere la CEDO. Am citit că plângerea trebuie să aibă un anumit format ,anumite caractere, un număr maxim de pagini, etc. Am ... (vezi toată discuția)
Nelamurire material suplimentar formular cedo vasile2013 vasile2013 Intrucat din 2014 formularul CEDO are o alta forma, mult mai exacta, as avea si eu o intrebare legata de anexa la formularul de cerere, cuprinsa in cadrul ... (vezi toată discuția)