avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Subiect: transcrierea certificatului de nastere in ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Subiect: transcrierea certificatului de nastere in AbuDhabi

Am devenit cetatean Roman in luna mai 2013, am certificat de nastere emis in Emiratele Arabe, acum numai sunt rezident acolo.. pot sa fac transcrierea la Ambasada Romaniei din AbuDhabi ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:49, 25 Noiembrie 2013
Nu scrie niciunde (sau nu am gasit eu) ca primirea actelor pentru inscriere se face cu prezentarea dovezii rezidentei in statul unde este reprezentanta diplomatica la care se prezinta cetateanul roman.

Trimiteti-le un e-mail, intrebarea nu e grea pentru ei. Sau sunati la primul numar de telefon de pe site:
[ link extern ]
va multumesc mult..am si contactat densi de acolo.. au refuzat.. ca trasnscrierea se face in exclusivitate la sec. 1 din Bucuresti..
MA INTREB EU DACA MA AJUTA CINEVA LA SEC. 1 BUCURESTI..
Ultima modificare: Luni, 25 Noiembrie 2013
gi-jane2, moderator
Nu aveti pe nimeni in tara caruia sa ii faceti o procura speciala sa va depuna dosarul si sa va ridice certificatul? Se poate si asa.
Ba da.. am si facut unui prieten din Bucuresti o procura.. dar n-a reusit sa obtina o programare pt. depunerea actelor..
N-a reusit... ce inseamna asta? A incercat doar o data?

Alte discuții în legătură

Acte necesare transcriere casatorie si divort oti_s oti_s O persoana casatorita in strainatate si ulterior divortata trebuie sa faca transcrierea casatoriei si a divortului in registrele de stare civila romanesti, ... (vezi toată discuția)
Căsătoria cu un cetățean sirian AndreeaS19 AndreeaS19 Buna ziua! Eu locuiesc in abu Dhabi Emiratele arabe unite. Am reședința in sectorul 6 bucuresti si am sunt divorțată. Soțul meu este cetățean sirian ... (vezi toată discuția)
Divort crystal crystal buna ziua ma numesc alina si sunt casatorita in liban si as dori sa divortez precizez ca , casatoria nu a fost inregistrata in romania iar el nu a venit deloc ... (vezi toată discuția)