avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Subiect: transcrierea certificatului de nastere in ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Subiect: transcrierea certificatului de nastere in AbuDhabi

Am devenit cetatean Roman in luna mai 2013, am certificat de nastere emis in Emiratele Arabe, acum numai sunt rezident acolo.. pot sa fac transcrierea la Ambasada Romaniei din AbuDhabi ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:49, 25 Noiembrie 2013
O fi sperat saracul ca prinde mai putina coada sa depuna actele, e coada de la cladire pana in strada numai sa iei bon de programare. S-o fi lipsit omul, cat de drag i-ati fi..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare transcriere casatorie si divort oti_s oti_s O persoana casatorita in strainatate si ulterior divortata trebuie sa faca transcrierea casatoriei si a divortului in registrele de stare civila romanesti, ... (vezi toată discuția)
Căsătoria cu un cetățean sirian AndreeaS19 AndreeaS19 Buna ziua! Eu locuiesc in abu Dhabi Emiratele arabe unite. Am reședința in sectorul 6 bucuresti si am sunt divorțată. Soțul meu este cetățean sirian ... (vezi toată discuția)
Divort crystal crystal buna ziua ma numesc alina si sunt casatorita in liban si as dori sa divortez precizez ca , casatoria nu a fost inregistrata in romania iar el nu a venit deloc ... (vezi toată discuția)