avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Lipsa suprafata teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Lipsa suprafata teren

Buna seara tuturor utilizatorilor site-ului am si eu o problema acum 8 ani am cumparat o proprietate de la bunica mea prin contract de vanzare-cumparare o casa batraneasca din titlul de propietate rezulta ca detine o sup.de 1400 m2 dar in realitate nu au fost decat 1040 m2.
Vecinul din spate in urma unor procese de succesiune s-a constatat ca detine cu o sup. mai mare decat ii revine din actele sale cu 400m2 mai mult care sunt chipurile ale unei rude a sa. Pamantul acela poate fii al bunicii ? ce e de facut ? daca ma poate sfatui cineva? multumesc!
Cel mai recent răspuns: xp-kry , utilizator 17:23, 24 Noiembrie 2013
Terenurile sunt intabulate si inscrise in cartea funciara ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rol diminuat din greseala? mariamihalache mariamihalache Tatal meu a primit de la mama sa, cand s-a insurat in 1959, o parcela de 1800 m2 pe care i s-a facut rol. Cand s-au facut acte de proprietate prin 1991, s-a ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, mama mea are contract de v-c de la bunica pe casa ... msoringeorge msoringeorge Bună ziua, Mama mea are contract de v-c de la bunica pe casa bătrâneasca si terenul aferent casei. Taxa de succesiune pentru celelalte pământuri nu sa ... (vezi toată discuția)
Privitor la intabulare de teren ... alexandru77 alexandru77 Buna ziua, As dori sa stiu cum pot sa aflu ce pamanturi detinea strabunicul (sau macar bunicul) meu? Ideea este: eu am cateva titluri de proprietate, dar stiu ... (vezi toată discuția)