avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Contract de imprumut cu garantie imobiliara
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Contract de imprumut cu garantie imobiliara

buna ziua sunt hans ,sunt din elvetia ,am facut un contract de imprumut cu garantie imobiliara cu o doamna din romania acum 5 ani in anu 2008,pana in prezent eu nu am luat nici o suma de bani din suma ce iam dato adica 53000 euro ,X-(,acum 2 saptamani am fost in romania pana acum nu am fost si am luat legatura cu un avocat care mia spus ca nu mai am de luat nici o suma de bani din banii imprumutati ca in 3 ani nu am ridicat suma ,vreau sa precizez ca in contract nu se mentioneaza nici un termen cand pot sa risic suma ce am imprumutato ,decat se mentioneaza suma ce iam dato doamnei in imprumut 53000 de euro ,:(,eu nu stiu daca mai am dreptu la acei banii ce am imprumutat pe acea doamna ,va multumesc ast un raspuns:sorry:
într-adevăr, există un termen de prescripție de 3 ani, dar... acesta curge de la data când datoria devine scadentă, ori dumneavoastră nu aveți un termen în contractul de împrumut. mergeți la cartea funciară și scoateți un extras pentru bunul imobil apoi chemați debitorul în judecată.
si daca eu nu am nici un termen in contract ,oare mai am prioritate la suma ce am imprumutato de 53000 euro ?va multumesc
Domnul avocat s-a referit la prescrierea dreptului dvs. de a cere restituirea sumei. Insa, nu stim clauzele contractului...pt ce perioada ati imprumutat suma? in cat timp trebuia restituita? trebuia restituita in rate sau intreaga suma odata la un anumit termen? Avem nevoie de mai multe detalii legate de contract.
nu înțeleg la ce vă referiți când spuneți prioritate
dacă aveți o garanție imobiliară, atunci ați făcut acte de împrumut printr-un notar. în mod normal trebuie să existe în contractul de împrumut o formulare care să definească modul de restituire al banilor. există?
Ultima modificare: Duminică, 24 Noiembrie 2013
gicu13, utilizator
nu exista nici un termen pentru mine cand pot sa imi recuperez suma data ,nici in rate nici toata va multumesc

Alte discuții în legătură

Camatarie mmariuss mmariuss am luat sub forma de imprumut bani si am facut la notar contract de imprumut cu ipoteca suma trecuta contine si dobinda cel de la care am luat este un prieten ... (vezi toată discuția)
Firma de recuperare gigel1980 gigel1980 Buna ziua,numele meu nu este asa important,am o intrebare si am vazut ca sunteti in masura legii sa raspundeti la ea! Tatal meu a facut un credit bancar de ... (vezi toată discuția)
Radiere ipoteca imobiliara helrad helrad in anul 1999 am imprumutat cu ipoteca imobiliara de la o persoana fizica 4200 marci. Jumatate din suma adica 1100 de euro-convertit 2134 marci am restituit-o ... (vezi toată discuția)