Buna seara, am o problema care ma macina de ceva vremea am fost debransat de catre unica firma de energie din Romania C.E.Z. vanzare pt neplata la timp a facturii. Am platit la timp factura dar in loc sa platesc la C.E.Z. vanzare am platit tot la C.E.Z. dar la C.E.Z distributie care face parte tot din marea si onesta firma C.E.Z, ce parere aveti de aceasta situatie, eu am platit pa baza codului de client care a fost acceptat si de C.E.Z. distributie si una peste alta C.E.Z. VANZARE SI .C.E.Z. DISTRIBUTIE SUNT O SINGURA FIRMA CU ACELASI CAPITAL!
Buna ziua, am o mica problema cu care ma confrunt de cava vreme in legatura cu ce-a mai mare si unica firma de energie C.E.Z, am fost debransat de la energia electrica pentru o probleme ciudata sa zic asa, am platit costul facturii la un robot automat la banca, am platit la C.E.Z. distributie dar trebuia la vanzare, banii au ajuns tot in contul C.E.Z.-ului dar eu m-am ales cu o debransare si cu costurile suplimentare...sincer nu mi se pare legal, ce parere aveti as putea avea castig daca i-as actiona in instanta? Cu deosebit respect Daniel Dan.