avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Repartizarea costurilor cu energia electrica
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Repartizarea costurilor cu energia electrica

1.comitetul executiv al adoc. de proprietari la care sunt inscrisa a decis sa treaca la plata energiei electrice pe spatiul comun rudele si prietenii care ne viziteaza ''cu regularitate''.este legala o astfel de decizie?cum poate fi atacata?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:14, 25 Noiembrie 2013
La primarie, serviciul de relatii cu asociatiile de proprietari.
Pentru raspuns la obiect ar fi necesar de comunicat temeiul juridic in baza caruia comitetul executiv a dispus respectiva masura
Daca vizitele rudelor si prietenilor sunt mai mult de 15 zile pe luna,daca acestia mai si raman in imobil,hotararea este temeinica si legala si prevazuta de
HG nr 1588/2007 ART. 17
(1) Comitetul executiv al asociatiei de proprietari are urmatoarele atributii:

p) aproba lunar lista cu cotele de contributie la plata cheltuielilor asociatiei de
proprietari, conform hotarârii adunarii generale;
r) stabileste cotele de participare pe persoana la cheltuielile aferente persoanelor cu
domiciliul în cladire si pentru persoanele care locuiesc temporar, minimum 15 zile pe luna;
stabileste perioada pentru care proprietarii, respectiv chiriasii, pot solicita în scris scutirea
de la plata cheltuielilor pe persoana si care trebuie sa fie de cel putin 15 zile pe luna,
conform hotarârii adunarii generale;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

0 persoane afisate la blocul unde nu locuiesc fgsnaura fgsnaura Buna seara,as avea si eu o intrebare detin un apartament in care nu sta absolut nimeni de cativa ani as dori sa stiu daca administratorul blocului poate sa ... (vezi toată discuția)
Buna seara, avem o situatie mai speciala in comitetul executiv ... Marian niculae Marian niculae buna seara, avem osituatie mai speciala in comitetul executiv prin faptul ca avem un membru care ne considera sclavii lui fiind nevoiti sa aprobam tot ce ... (vezi toată discuția)
Ghene ocupate lorelena1306 lorelena1306 Am rugamintea sa ma ajutati in rezolvarea unei probleme: in scara in care sunt administrator exista 8 etaje. La etajele 1,3,5,7 exista gura de evacuare a ... (vezi toată discuția)