avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 112 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Lipsa unui loc de munca fix
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Lipsa unui loc de munca fix

Buna ziua.
Cum trebuie sa apara scris in contractului unui angajat care lucreaza in domeniul constructiilor la o firma ce isi schimba aproape anual locul de desfasurare al activitatii?
La lit. D din contractul individual de munca, exista 2 obtiuni cu privire la locul de munca. In cazul de fata ce obtiune trebuie bifata?
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 16:47, 26 Noiembrie 2013
Puteti completa la ambele puncte. La punctul 1 veti scrie ca activ se desfasoara "la sediu", iar la Pct. 2 veti scrie ca activitatea se desfasoara si "la beneficiari".
Angajatul isi poate desfasura activ in ambele locatii.
Locul muncii este determinat de angajatorul şi localitatea în care se prestează munca. În temeiul art. 17 alin. 2 lit. b) din Codul muncii, în contract trebuie să se înscrie locul de muncă sau, în lipsa unui loc de muncă fix, posibilitatea ca salariatul să muncească în diverse locuri, părţile putând recurge în această ultimă situaţie la clauza de mobilitate reglementată de art. 25 din Codul Muncii.

În baza libertăţii contractuale, locul muncii poate fi şi este util să fie stabilit în detaliu.
dar daca societatea are un sediu si un pct. de lucru in aceiasi localitate - se pot mentiona la lit D pct 1 ambele?
Da, se pot mentiona - de exemplu, in functie de natura activitatii efectiv desfasurate, salariatul va presta munca la sediul social sau la punctul de lucru situat in ...
trebuie neaparat mentionate conditiile?

daca de ex e muncitor, si la locul de munca se spune ca lucreaza in dep Montaj, si apoi se mentioneaza ambele adrese, e ok?
Ultima modificare: Luni, 25 Noiembrie 2013
zxz19, utilizator

Alte discuții în legătură

Drepturi angajati Apostol Pacuta Apostol Pacuta Buna ziua, am o rugaminte, daca puteti sa ma ajutati cu niste lamuriri. Eu si sotul locuim avem domiciliul stabil in Bucuresti. Firma la care lucreaza ... (vezi toată discuția)
Loc de munca in cim zxz19 zxz19 bina ziua firma are ca obiect de activitate si \"consultanta de management\" - avand acest lucru in vedere am urmatoarea intrebare: - pentru un angajat al ... (vezi toată discuția)
Loc de munca mobil sau fix? mnd mnd Buna ziua, Potrivit art.17 alin.(3) lit. b) din Codul Muncii, in CIM trebuie sa se inscrie locul muncii sau, in lipsa unui loc de munca fix, posibilitatea ... (vezi toată discuția)