avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara! Refacere masuratoare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara! Refacere masuratoare

Fac o intabulare la un teren cu suprafata in jur de 100 mp,dobandit printr-o hotarare judecatoreasca.De la cadastru mi s-a cerut o noua masuratoare la terenul dobandit ,pentru ca nu mai corespunde cu masuratoarea din anul 1997( de cand am hotararea judecatoreasca).Trebuie sa merg in instanta sau pot rezolva cu un expert judecatoresc?
Cel mai recent răspuns: Nistor1953 , utilizator 18:42, 25 Noiembrie 2013
Buna ziua,
O rezolvati cu un expert topo agreat de cartea funciara.
E vorba de masuratoti prin GPS care sunt mai exacte.
Gabriel Klein Kiritescu
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare casa intabulata gresit ioanadaniel ioanadaniel buna ziua. am cumparat o casa cu teren (500 mp), intabulate de prin 2001. ideea este ca am masurat si am constatat ca nu corespunde exect cu ceea ce reiese ... (vezi toată discuția)
Intabulare adamcristi adamcristi Bună seara! În urma unei succesiuni, având hotărârea definitivă a instanței, pe un teren de 772 mp, aici fiind inclusă și o casă, domnul de la ... (vezi toată discuția)
Intabulare frauduloasa dupa decizie tribunal nefavorabila atinim atinim Buna ziua tuturor, Situatia pe care vreau s-o expun dezbaterii e urmatoarea. Am fost dati in judecata de vecini pentru o suprafata de 400mp. Dupa 5 ani de ... (vezi toată discuția)