avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 280 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Deschidere filiala ONG din strainatate
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Deschidere filiala ONG din strainatate

Buna ziua,

ma intereseaza, cum se poate infinta o filiala in romania a unei organizati din germania. In germania organizatia este inregistrata si poarta semnul "e.V.".

Pana acuma a funtionat ONG german foarte bine, numai ca am ajuns in momentul und sunt deja donatori romani. De acea avem nevoie de un cont bancar romanesc si de Declaratia 2%.

Care ar fi cea mai avantajoasa procedura?

Multumim

Alte discuții în legătură

Ong studențesc- legalitate AlinaMariaB AlinaMariaB Bună seara, Întrebarea sau problema mea aș putea să spun este una destul de ampla și legată și de legalitatea unui ONG. Fac parte dintr-un ONG ... (vezi toată discuția)
Deschidere filiala in romania pentru un ong italian getalazar getalazar 1. Un ONG italian ar putea sa-si deschida filiala in Romania, care sa aiba personalitate juridica romaneasca cu cod fiscal propriu etc., cu toate drepturile ... (vezi toată discuția)
Deschiderea unui pct de lucru al unui ong in alt oras danaml danaml Buna ziua, Ce trebuie sa fac sa deschid o filiala in alt oras al unui ONG, ce pasi trebuiesc urmati?Este absolut necesar sa imi iau alt cod fiscal , sa ... (vezi toată discuția)