avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inlaturarea raspunderii penale-contopire
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inlaturarea raspunderii penale-contopire

am o pedeapsa de 3 ani cu supraveghere,una de 2 ani cu supraveghere...si mai am 2 dosare pe rol pentru inselaciune...in ambele dosare sunt impacat cu partile vatamate..ce se poate intampla odata cu intrarea noului cod penal?
stim ca impacarea partilor inlatura raspunderea penala...va fi o incetare a procesului penal? ceea ce MA INTERESEAZA mai mult,daca va fi o incetare oare instanta dispune contopirea pedepselor si poate sa fie cu executare cu urmare a adaugarii unui spor? (anuleaza pedeapsa de 2 ani,contopeste si raman cu pedeapsa cea mai grea la care se adauga un spor...)

Alte discuții în legătură

Inselaciuni, intrarea noului cod, contopire oltul oltul buna ziua am o pedeapsa de 2 ani cu suspendare si una de 3 ani sub supraveghere. mai am 2 procese pt inselaciune cu prejudiciu achitat in ambele dosare..daca ... (vezi toată discuția)
Contopire amenda administrativa,inchisoare animacikaa animacikaa in urma contopirii pedepselor (5 pedepse cu inchisoare cu suspendare) cu un spor de 1 an 6 luni am un rezultat de 3 ani 6 luni. daca la ultimul dosar reusesc ... (vezi toată discuția)
Inselaciune-contopiri-spor-situatie grea puncuskaa puncuskaa am avut 6 pedepse cu suspendare pe care curtea de apel a contopit si am ramas cu 3 ani suspendare,dar instanta a gresit si nu a contopit o pedeapsa de 2 ... (vezi toată discuția)