avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... inselaciune-contopiri-spor-situatie grea
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

inselaciune-contopiri-spor-situatie grea

am avut 6 pedepse cu suspendare pe care curtea de apel a contopit si am ramas cu 3 ani suspendare,dar instanta a gresit si nu a contopit o pedeapsa de 2 ani...ce sa fac? sa cer contopirea lor si sa precizez ca a gresit instanta sau risc sa fie cu executare?
totusi ar fi bine contopirea lor deoarece mai am un dosar pt inselaciune,am impacat cu persoanele vatamate deci pot sa obtin incetarea procesului dar daca vor observa ca mai am o pedeapsa (de 2 ani pe care nu au contopit) va fi sigur cu executare (in noul cod sporul fiind obligatorie si legile nu pot fi mixate)).....iar daca voi fi judecat cu vechiul cod nu obtin incetarea si voi fi pedepsit si in urma contopirii pedepselor de 3 ani,2 ani si pedeapsa pe care voi primi in ultimul dosar raman cu pedeapsa cea mai grea de 3 ani sporul fiind facultativ.....care este legea mai favorabila? ce am de facut? astept opinii va rog frumos

Alte discuții în legătură

Contopire si spor de pedeapsa puncuskaa puncuskaa am o pedeapsa de 3 ani cu suspendare sub supraveghere (5 pedepse contopite din care cea mai grea de 2 ani plus 1 an spor) si acum am fost condamnat la 1 an 6 ... (vezi toată discuția)
Inselaciuni, intrarea noului cod, contopire oltul oltul buna ziua am o pedeapsa de 2 ani cu suspendare si una de 3 ani sub supraveghere. mai am 2 procese pt inselaciune cu prejudiciu achitat in ambele dosare..daca ... (vezi toată discuția)
Inlaturarea raspunderii penale-contopire oltul oltul am o pedeapsa de 3 ani cu supraveghere,una de 2 ani cu supraveghere...si mai am 2 dosare pe rol pentru inselaciune...in ambele dosare sunt impacat cu partile ... (vezi toată discuția)