avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de arenda
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de arenda

Buna ziua!As avea o intrebare:bunicii mei au incheiat in 2012 un contract de arenda cu o XXXX pe o perioada de 10 ani, in acea perioada se pot schimba clauzele contractului?Contractul nu a fost incheiat in fata unui notar, iar la inceputul contractului au fost calculati gresit mp care au fost dati in arenda.
La incheierea contractului de arenda trebuia sa dati arendasului si o copie dupa titlul de proprietate de unde se vedea clar suprafata terenului si cu vecinii.
Daca e o greseala de tehnoredactare, se poate face act aditional in care se trece forma corecta a respectivului articol din contract.
Contractul se schimba prin acordul ambelor parti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren arendat cu probleme europe europe Sunt PFA platitor de TVA Am în arendă de la X persoană fizică o suprafata de teren pe perioada 2009-2019. În anul 2011 am primit o notificare de la X ca ... (vezi toată discuția)
Contractul de arendare annabela annabela Buna ziua tuturor. Am cateva nelamuriri referitoare la contractul de arendare. Odata cu abrogarea legii 16/1994 as dori sa stiu cine inregistreaza contractele ... (vezi toată discuția)
Impozitul pe venit din arenda badiufilaret badiufilaret mai trebuie platit de tata impozitul pe venit din arenda? mentionez aici un lucru: tatal meu este pensionar si a dat o suprafata de 1ha si 30 de ari in arenda ... (vezi toată discuția)