avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie handicap


In familie avem un handicapat,cui s-a aprobat un ingrijitor(insotitor).
Cum in primarii angajarile sunt plafonate,ni sa spus ca se va da indemnizatie ptr handicapat. Intrebarea ar fi,daca asta se da din bugetul local?sau statul transfera banii primariei din comuna?Curiozitatea porneste din faptul,ca,din august inca nu s-a primit nici un leu,se spune ca in decembrie,se va recupera tote restantele.Oare primaria se foloseste de bani pe parcursul anului,si in decembrie dintrodata se gasesc bani si ptr lunile anterioare? Multumesc

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de handicapat unouno unouno In familie avem un handicapat,cui s-a aprobat un ingrijitor(insotitor). Cum in primarii angajarile sunt plafonate,ni sa spus ca se va da indemnizatie ptr ... (vezi toată discuția)
Bună seara ! mama mea, 91 ani , în urma unei internări la ... Miha_ella60 Miha_ella60 Bună seara ! Mama mea, 91 ani , în urma unei internări la Psihiatrie anul trecut a primit diagnosticul de alhzaimer si dementa senila. I s-a recomandat și ... (vezi toată discuția)
Ingrijitor de persoane cu dezabilitati adrianady adrianady Buna seara,am si eu o intrebare: o vecina are pe mama ei bolnava ,batrana, nu mai cunoaste persoane,deci are si o boala psihica,..pleaca de acasa foarte des,se ... (vezi toată discuția)