avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Indemnizatie de handicapat
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Indemnizatie de handicapat


In familie avem un handicapat,cui s-a aprobat un ingrijitor(insotitor).
Cum in primarii angajarile sunt plafonate,ni sa spus ca se va da indemnizatie ptr handicapat. Intrebarea ar fi,daca asta se da din bugetul local?sau statul transfera banii primariei din comuna?Curiozitatea porneste din faptul,ca,din august inca nu s-a primit nici un leu,se spune ca in decembrie,se va recupera toate restantele.Oare primaria se foloseste de bani pe parcursul anului,si la sfarsitul anului,dintrodata au de unde recupera si restantele:?Asa o fi? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:18, 28 Noiembrie 2013
Primaria nu are temei legal sa se foloseasca de sume cu titlu de indemnizatie persoane cu handicap
Daca indemnizatia nu este ridicata/preluata de titular,suma se vireaza autoritatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie handicap unouno unouno In familie avem un handicapat,cui s-a aprobat un ingrijitor(insotitor). Cum in primarii angajarile sunt plafonate,ni sa spus ca se va da indemnizatie ptr ... (vezi toată discuția)
Neachitarea indemnizatiei pentru insotitorii persoanelor cu handicap zahariat zahariat in localitatea unde domiciliez, Primaria nu a achitat indemnizatiile pentru insotitorii persoanelor cu handicap, din luna martie 2013, pe motiv ca nu sunt ... (vezi toată discuția)
Bună seara ! mama mea, 91 ani , în urma unei internări la ... Miha_ella60 Miha_ella60 Bună seara ! Mama mea, 91 ani , în urma unei internări la Psihiatrie anul trecut a primit diagnosticul de alhzaimer si dementa senila. I s-a recomandat și ... (vezi toată discuția)