avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita salariu din strainatate
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita salariu din strainatate

Buna ziua, daca lucrez in strainatate cu contact de munca strain se poate executa silit salariul pe care-l iau in strainatate pentru un credit pe care l-am avut in tara si trecut in executare ?
Multumesc , o zi buna !
Cel mai recent răspuns: isal , utilizator 11:39, 27 Noiembrie 2013
Buna ziua,

se poate executa daca creditorul stie unde lucrati.

Costi Boncu
Da, daca va gaseste creditorul. Conteaza cat are de recuperat pt ca va cheltui si pt a va executa in striainatate, daca suma e mica prefera s-o treaca la pierderi.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa fiu executat silit in italia? gabriel_81 gabriel_81 Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o intrebare . Eu locuiesc in Italia de 10 ani . Acum vreo 3 ani am luat un credit din romania pt mama mea , de 5000 euro . ... (vezi toată discuția)
Executare silita - explicatie costelmac costelmac buna ziua am un debit restant de 1400 ron si am primit instiintare de executare silita as vrea sa stiu in ce consta executarea silita in bunuri s-au ... (vezi toată discuția)
Proprietate in pericol de executare? Armando28 Armando28 Am avut acum ceva timp 2 banci, pe care nu le-am mai platit din 01.01.2010. Bancile au fost facute in 2006 si 2007. Deoarece m-am imbolnavit, am ramas fara ... (vezi toată discuția)