avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Beneficiu dupa divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Beneficiu dupa divort

Buna ziua,
ma pot prezenta in instanta sa-mi cer drepturile in urmatoarea situatie:
-divortul s-a incheiat acum 3 ani din culpa comuna
-in timpul casatoriei m-am imbolnavit de o boala incurabila,apoi la aflarea biopsiei sotul a introdus actiune de divort
-pensie de intretinere pentru copil nu plateste asa ca am apelat la executor
-nu mi-am refacut viata,am mers prin spitale pentru a-mi putea recapata sanatatea de dragul copilului am luptat
-Pot beneficia de art 389 acum dupa 3 ani de la pronuntarea divortului?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: vovica , utilizator 22:30, 12 Decembrie 2020
Sunteti in incapacitate de munca? Pensionata sau cum? Puteti descrie putin situatia?
Pentru avocat puteti face cerere sa primiti ajutor pentru plata acestuia.
pensie de invaliditate,grad 2.pot obtine avocat din oficiu fara a mai plati?
800 de lei ,,,nu imi ajunge o pensie sa fac un RMN !!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pretentii sau abandon sarra67 sarra67 Buna ziua! 1.In cererea formulata de divort fostul sot, a stabilit ca jumatate din vacante,weekendul sa fie petrecute cu minorul, cresterea copilului am ... (vezi toată discuția)
pensie de intretinere intre fostii soti - art. 389, interpretare cerebel33 cerebel33 Buna seara, art 389(obligatia de intretinere) din noul cod civil se poate aplica,daca divortul a fost finalizat in urama cu 4 ani? mai pot cere in instanta ... (vezi toată discuția)
Mediere - inca o invitatie dupa semnarea procesului verbal de informare andradamoll andradamoll Buna seara! 1.daca in urma sedintei de mediere,am semnat procesul verbal ref la faptul ca am luat cunostinta de mediere,fara a ajunge la o intelegere cu ... (vezi toată discuția)