Gi0 a scris:
...eu vreau sa dau apometrele INAINTE adica sa platesc apa consumata deoarece am apometrele in urma si pe hartie mai mult pentru ca nu am fost acasa si nu s--a consumat dar am platit un minim lunar. Cum le pot INAINTA rapid?
:(
Asa cum s-a spus mai sus poate ca dv vreti sa fiti foarte corect si sa platiti ceea ce nu ati consumat. Dar poate ca nu este chiar asa si dumneavoastra vreti sa fiti corect si sa platiti ceea ce consumati de acum inainte pentriu ca ceea ce s-a consumat pana acum nu e treaba dv pentru ca au platit altii. Sau poate ca va este teama de a genera un conflict sau aveti deja conflicte cu administratorul asociatiei.
Daca nu ati ajun la acest conflict, eu va sugerez sa lasati apometrele asa cum sunt si sa nu le dati inainte sau inapoi. Pentru a evita eventualele neintelegeri la asociatie, va recomand sa reglati consumul treptat. Dati luna de luna un consum mai mic decat cel real. Aveti acum index real 430 (la asociatie 490), dati luna urmatoare la asociatie 491, adica un metru cub consumat chiar daca ati consumat 15 mc si indexul sare de la 430 la 445 mc. Procedati la fel in lunile urmatoare si trepatat ajungeti ca indexul apometrului sa corespunda cu cel de la asociatie.