avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Acord Asociatie Proprietari pt ONG
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Acord Asociatie Proprietari pt ONG

Desi am semnaturile vecinilor ca sunt de acord cu sediu social in apartament pentru ONG, asociatia de proprietari nu-mi da accept, cica sa se intalneasca Adunarea generala. N-am auzit de chestiunea asta desi la sediu e activitate de birou. Cum procedez in continuare? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:57, 26 Noiembrie 2013
Vorbiti cu presedintele asociatiei de proprietari.
@grunwald

Administratorul a facut oficiul de stricta informare
Administratorul de imobil,in calitate de angajat al asociatiei de proprietari detine limita de competenta de executie ,dispopzitii in vigoare,hotarari ale adunare generala,dispuse de presedinte si comitet executiv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Presedinte asociatie de locatari claudiustan claudiustan Buna seara In blocul unde locuiesc asociatia de locatari in cadrul sedintelor a ales un domn presedinte care locuieste in bloc dar care nu este propietarul ... (vezi toată discuția)
Comitet executiv dan61 dan61 Buna ziua,as dori sa-mi spuneti cine face parte din comitetul executiv, care sunt membrii care-l formeaza? (vezi toată discuția)
Care sunt persoanele care pot fi alese in conducerea asociatiei ? mateiluc mateiluc Care sunt persoanele care pot fi alese in Conducerea Asociatiei de Proprietari? In legea 196/2018 se mentioneaza dreptul de a fi ales in Comitetul Executiv ... (vezi toată discuția)