avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Recuperare bani pentru un telefon mobil
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Recuperare bani pentru un telefon mobil

Buna seara . Am achizitionat un telefon mobil de la Compania (editat) si nu functioneaza foarte bine . L-am trimis odata in garantie dar probleme persista exista posibiltate sa imi recuperez banii pe el , mentionez ca il am de aproximativ 6 luni iar perioada de garantie este de 24 de luni . Multumesc!

Ultima modificare: Miercuri, 27 Noiembrie 2013
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 09:32, 27 Noiembrie 2013
Daca l-ati platit in intregime, deci firma nu v-a oferit reducere in schimbul incheierii unui abonament, puteti doar daca se indeplinesc doua conditii simultan:
- primiti negatie de reparare de la service
- firma nu va poate oferi un telefon identic cu acesta care nu se poate repara.

Daca aveti contract pentru serviciul de telefonie si ati luat telefonul la pret redus, nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract prestari servicii turelu turelu Buna ziua. Am achizitionat in rate de la o companie de telefonie mobila un telefon mobil care este inca in garantie. Am fost la ei pentru a discuta problema si ... (vezi toată discuția)
Despre actul aditional la contractul de abonament (telefonie mobila) mada_big76 mada_big76 Am un act aditional la un contract de abonament pentru telefonie mobila. Acesta a intrat in vigoare incepand cu data de 15.11.2009 si este incheiat pe o ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefonie mobila legea 161/2010 cristi_cj cristi_cj Buna , in urma cu un an am semnat un contract cu o companie de telefonie mobila (un abonament) iar acum m-am prezentat la un ghiseu pentru a notifica aceasta ... (vezi toată discuția)