avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general intreprindere indviduala
Discuție deschisă în Contabilitate în general

intreprindere indviduala

Buna ziua,
am urmatoarea inrebare:cabinetele medicale trebuiesc inregistrate ca intreprinderi individuale?
multumesc anticipat pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: Sorin Susca , Consilier juridic 11:05, 3 Aprilie 2009
Cabinetele medicale nu intra in sfera prevederilor prevazute de oug 44/2008
Art. 1. - (1) Prezenta ordonanta de urgenta reglementeaza accesul la activitatea economica, procedura de inregistrare in registrul comertului si de autorizare a functionarii si regimul juridic al persoanelor fizice autorizate sa desfasoare activitati economice, precum si al intreprinderilor individuale si familiale.
(2) Prezenta ordonanta de urgenta nu se aplica profesiilor liberale, precum si acelor activitati economice a caror desfasurare este organizata si reglementata prin legi speciale.
(3) Prezenta ordonanta de urgenta nu se aplica acelor activitati economice pentru care legea a instituit un regim juridic special, anumite restrictii de desfasurare sau alte interdictii.
(4) Activitatile de formare profesionala prin ucenicie la locul de munca se autorizeaza in conditiile legii speciale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cabinet medical individual cristiandanila007 cristiandanila007 CMI STOMATOLOGICE INTRA SUB INCIDENTA OUG 444din 2008.Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Pfa - caen pentru masaj medical s.a. elena310533 elena310533 Va rog sa ma informati ce incadrare CAEN imi trebuie pentru a ma intregistra ca PFA, pentru urmatorele activitatie, pe care vreau sa la desfasor la domiciliul ... (vezi toată discuția)
Profesii libere gabor elena gabor elena buna.as dori sa stiu daca activitatea pe care o desfasor se incadreaza in categoria profesii libere sau[liberale]si anume cod caen5630,venituri comerciale pe ... (vezi toată discuția)