avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Cabinet medical individual
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Cabinet medical individual

CMI STOMATOLOGICE INTRA SUB INCIDENTA OUG 444din 2008.Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters85576 , utilizator 20:40, 16 Martie 2010
Cred ca ati vrut sa scrieti OUG 44/2008.
Citat din aceasta ordonanta:
Art. 1. - (1) Prezenta ordonanta de urgenta reglementeaza accesul la activitatea economica, procedura de inregistrare in registrul comertului si de autorizare a functionarii si regimul juridic al persoanelor fizice autorizate sa desfasoare activitati economice, precum si al intreprinderilor individuale si familiale.
(2) Prezenta ordonanta de urgenta nu se aplica profesiilor liberale, precum si acelor activitati economice a caror desfasurare este organizata si reglementata prin legi speciale.
(3) Prezenta ordonanta de urgenta nu se aplica acelor activitati economice pentru care legea a instituit un regim juridic special, anumite restrictii de desfasurare sau alte interdictii.
(4) Activitatile de formare profesionala prin ucenicie la locul de munca se autorizeaza in conditiile legii speciale.
(5) Prezenta ordonanta de urgenta nu se aplica in cazul serviciilor prestate in contextul libertatii de prestare transfrontaliera a serviciilor, astfel cum este ea prevazuta la art. 49 din Tratatul de instituire a Comunitatii Europene1).

Deci raspunsul la intrebarea dvs. este NU.
Daca nu aveti OUG 44/2008, va ofer link-ul de o vizualiza:

www.avocatnet.ro/content/art...

Ultima modificare: Marți, 16 Martie 2010
ContSters85576, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa - caen pentru masaj medical s.a. elena310533 elena310533 Va rog sa ma informati ce incadrare CAEN imi trebuie pentru a ma intregistra ca PFA, pentru urmatorele activitatie, pe care vreau sa la desfasor la domiciliul ... (vezi toată discuția)
Intreprindere indviduala B EDIT B EDIT Buna ziua, am urmatoarea inrebare:cabinetele medicale trebuiesc inregistrate ca intreprinderi individuale? multumesc anticipat pentru raspuns (vezi toată discuția)
Reprezentantul unei firme straine pe teritoriul romaniei danielabo danielabo Buna seara! Sunt persoana fizica si in urma cu ceva timp am luat legatura cu o firma de recrutare a fortei de munca din Germania pentru care am gasit cativa ... (vezi toată discuția)