avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Disciplina in constructii, asociatie locatari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Disciplina in constructii, asociatie locatari

din constructia blocului geamul din baie are deschidere in balconul vecinului(asa sunt toate apartamentele din acest bloc situat in Bucuresti-Mihai Bravu), insa proprietarul acestui balcon a obturat ventilarea prin aplicarea pe geam(in balconul lui este adevarat) a unui plexiglas si un tub care nu asigura aerisirea necesara si fara acordul meu. As dori sa stiu carei institutii ar trebui sa ma adresez pentru inaintarea unei plangeri si care ar fi suportul juridic sustinerii acestei plangeri. Mentionez ca pe cale amiabila intre vecini nu am gasit intelegere. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ausfahrt , utilizator 09:17, 28 Noiembrie 2013
off topic: v-ati putea face alta aerisire.
multumesc, dar este imposibil, deoarece asa cum am mentionat structura blocului nu are alte solutii
Platiti-i o suma pentru deranjul trecerii aerisirii dv prin balconul lui.
Serviciul disciplina in constructii din primaria sector 3 este solutia Este localizat in sediul Taxe si impozite din Lucreţiu Pătrăşcanu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa introdusa la cheltuieli MkOliver MkOliver Buna ziua, Locuiesc la ultimul etaj iar in urma cu 6 luni, asociatia a angajat o firma care sa investigheze cu ajutorul unei camere unde este problema la una ... (vezi toată discuția)
Montare hota. Costy16 Costy16 Pot monta burlanul de la hota de aragaz din bucatarie pe aerisire? Este legal acest lucru? Vecinul de la etajul 4 imi spune ca îi intra miros în ... (vezi toată discuția)
Astupare aerisire liviurosu liviurosu Buna... Vecinul meu are aerisirea in balconul meueNu pot sa aerisesc camera deoarece tot timpul imi vine miros de mancare si abur de pe acea ... (vezi toată discuția)