avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort cu minori, avantajul domiciliului din cartea de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort cu minori, avantajul domiciliului din cartea de identitate

Doresc sa divortez, momentan locuim intr-un apartament cu chirie dar sotul refuza sa participle la plata cheltuielilor fiind nevoita sa ma descurc singura avand si 2 copii. A solicitat acordul proprietarului pentru a-si face domiciliul la apartamentul inchiriat amenintandu-ma ca in caz de divort va solicita custodia copiilor intrucat poate face dovada ca are unde locui,momentan domiciliul e la parintii mei.Pot fi eu in dezavantaj din aceasta cauza el oricum ii neglijeaza atata timp cat nu-l intereseaza daca au din ce tai sau nu.
Cel mai recent răspuns: m_ariana , utilizator 14:11, 29 Noiembrie 2013
Multumesc de sfaturi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc parcare, cum sa fac sa am ? veronik veronik Locuiesc cu chirie in sect 5 si as vrea sa am un loc de parcare inchiriat. Proprietara nu are adresa de domiciliu de Bucuresti, dar actul de proprietate al ... (vezi toată discuția)
Divort / credit / minori ContSters315377 ContSters315377 Buna ziua Inainte de a lua o decizie finala (nu stiu daca divortam sau nu - adica sotul ar cam pleca dar il cam tin copiii si...creditul) as vrea sa stiu cam ... (vezi toată discuția)
Locuinta de serviciu si partaj... ContSters48937 ContSters48937 eu impreuna cu sotul meu si cei doi copii am obtinut o locuinta de servici, de la MAPN. acum 2 ani s-a produs divortul, copiii ramanad in grija mea. am ... (vezi toată discuția)