avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Cum pot gasi o persoana de care nu mai stiu nimic de ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Cum pot gasi o persoana de care nu mai stiu nimic de multi ani?

Buna ziua, as avea nevoie de ajutorul d-voastra cu un sfat. Trebuie sa complectez niste formulare in vederea emigrarii intr-o tara straina. In acest formular mi se cer diferite date despre mine, parinti, frati, surori, etc. Problema a aparut cand a trebuit sa scriu data de nastere si de deces a mamei mele si date despre fratele meu de care nu stiu nimic de mai bine de 20 de ani :(. Mama mea a murit cand eu aveam 3 ani si din pacate nici una din surorile ei nu mai e in viata. Tatal meu m-a abandonat la o casa de copii si nu a mai vrut sa stie de mine de foarte multi ani. Desi prin anul 2010 cred, am fost in tara si l-am cautat (am zis eu ca totusi e tatal meu) l-am gasit, dar din pacate a ramas neschimbat, nu am putut sa tin legatura cu el. Am notat atunci numarul lui de telefon dar acum numarul e "nealocat":( Fratele meu care a ramas la el, e de negasit. Tot din pacate nu am cum sa vin in tara in viitorul apropiat. Aveti vreo idee cum as putea sa dau de el sau tatal meu? Am mare nevoie de aceste date.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Helenmire , utilizator 00:54, 15 Septembrie 2017
Va puteti adresa politiei din localitatea de domiciliu sau la Starea Civila, incercati si pe site-ul lor, foarte multe institutii isi au propriul site, unde pot comunica cu contribuabilii. Bafta!
Mai intai, multumesc pentru raspuns! Am intrat pe site-ul lor si ca sa primesc un raspuns a trebuit sa ma autentific, si am facut-o, dar la sfarsit am avut o mare surpriza :( mesajul de bun venit pe site era insotit de urmatoarea replica: "Va invitam la sediul primariei pentru a va ridica parola" :(
De la primarie si prin intermediul site-ului nu puteti afla ce va intereseaza. Sunt date cu caracter personal si se furnizeaza doar de la Evidenta Persoanelor cu anumite conditii pe care le puteti citi aici:
[ link extern ]

O cerere in ceea ce ii priveste pe tatal si pe fratele dvs. v-ar putea ajuta insa numai daca sunt de acord sa vi se comunice unde pot fi gasiti.
De la ei ati putea afla si datele de care aveti nevoie in ceea ce o priveste pe mama. Daca ati fi in tara ati putea solicita de la Starea civila un duplicat al certificatului de deces, cu conditia sa stiti unde a fost inregistrat.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Poti intra pe www.nume-persoane.ro si sa cauti acolo. Poti lasa un mesaj persoanelor cu numele cautat in speranta ca iti vor raspunde ... Succes!
Multumesc pentru raspunsuri, intr-un final am reusit sa dau de fratele meu si totul este bine acum! Va multumesc inca odata pentru ajutor!

Alte discuții în legătură

Daune morale de la mama naturala Ionut1083 Ionut1083 Buna seara. Am nevoie de putin ajutor intr-o problema pe care o am cu mama mea naturala. Eu m-am nascut in 1983 si am fost, dupa cateva luni, lasat la o casa ... (vezi toată discuția)
Cum imi pot gasi sora data spre adoptie ? LauAmy LauAmy Cum imi pot gasi sora data spre adoptie la nastere? Cunosc locul data nasteri si numele tatalui adoptiv. Mentionez faptul ca este vorba de un copil minor ... (vezi toată discuția)
Obligatia de intretinere in cazul unui frate cu handicap jewelled jewelled Sora mea (de tata) este o persoana adulta cu handicap mintal. Dupa decesul mamei vitrege (sotia tatalui meu), fiind singura ruda in viata ramasa in tara am ... (vezi toată discuția)