avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Alocatie copil nascut in Italia
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Alocatie copil nascut in Italia

Buna seara!Ma numesc Marinela si am o fetita de 3 ani si 9 luni care nu a beneficiat niciodata de alocatie in Italia cu toate ca sotul avea contract de munca acola.Din luna august ne-m stabilit in Romania ,am depus actele si mi s-a cerut un act oficialdin care sa rezulte ca nu am avut dreptul laprestatii familiare iar eu nu stiu ce act ar treb ui sa prezint acesta e valabil 30 de zile pentru contestati.va rog sa imi raspundeti.Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:08, 27 Noiembrie 2013
Adresati-va Institutului Naional pentru Protecie Socială (INPS) din Italia sa va elibereze un document din care sa reiasa ca nu ati beneficiat de prestatii familiale din partea statului italian.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatia pentru minori cu resedinta in italia OlahM OlahM Buna ziua, as dori o lamurire in privinta alocatiei pentru minori. Sunt in Italia de 9 ani impreuna cu fiul meu care are acum 13 ani. Avem toate actele in ... (vezi toată discuția)
Alocatie de stat pentru nou nascut in italia ginutza_g ginutza_g buna seara as dorii sa stiu daca un nou nascut , roman, in italia poate lua alocatie de stat pe teritoriul romaniei tinand cont ca tatal lui lucreaza cu forme ... (vezi toată discuția)
Alocatii in italia ulmanu ulmanu buna , am o mare nelamurire : ce acte sunt mai exact necesare pt a beneficia de alocatia din italia in romania , in conditiile in care unul dintre parinti ... (vezi toată discuția)