avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1328 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Proces vb de contraventie nul ?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Proces vb de contraventie nul ?

..am fost amendat pentru depasire limita viteza , dupa spusele politistului , acesta nu a vrut sa-mi arate inregistrarea , nici ordinul de serviciu , nici atestatul operator radar . consider ca viteza nu era cea spusa de el fapt scris si pe p.v.
Doresc sa contest p.v. dar agentul nu a scris judecatoria competenta pe p.v . si nu stiu unde .
Nu este notiv de nulitate acest lucru , inainte de celelalte probe care trebuie sa le depuna ei ??
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:10, 27 Noiembrie 2013

Nu este prevazut obligatia politistului ,in cuprinsul PV sa mentioneze judecatoria competenta
Conform norme in vigoare,competenta in solutionarea plangerii impotriva PV contraventie este judecatoria responsabila locatiei unde a fost constatata si consemnata contraventia
Aspectul mentionat nu constituie temei legal care sa conduca la anularea PV contraventie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot face ceva ca sa mi se anuleze o amenda de circulatie? MARA MALINA MARA MALINA Buna seara, Pot face ceva ca sa mi se anuleze o amenda de circulatie?...Am fost surprinsi de radar in circulatie, nu a fost viteza mare dar suficient pentru a ... (vezi toată discuția)
Proces verbal, sanctionare incalcare reguli circulatie predasgeorge predasgeorge Buna ziua.In urma cu 2 saptamani am fost oprit de un echipaj de politie pentru motivul sustinut de ei cum ca as fi depasit viteza legala cu 29 km/h pe ... (vezi toată discuția)
Contestare pv amenda radar poparoxana poparoxana Buna seara, In urma cu putin timp am fost snactionata pentru depasirea limitei legale de viteza. Mai exact cu viteza de 96 km/ora in localitate. Mentionez ... (vezi toată discuția)