avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Adeverinta acord global calcul pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Adeverinta acord global calcul pensionare

Buna sunt nascut an 1954 mam pensionat an sept 2013 cu educre varsta gr 2.la calcul pensiei nu mi sa luat in alcul adeverinta de venit brut realizat cf legi 263 /2010 acord global pe care venituri a fost platit cas si sa calculat pensia pe salari din cartea de munca nete va rog cum tre sa procedez .am contestat decizia vrau sa stiu termeni legali ai contestatiei si cum procedez in continuare

Alte discuții în legătură

Recalculare pensie si grupa de munca MarcelaBobe MarcelaBobe Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarele probleme: 1. - Am o decizie de pensionare anticipata(cu penalizare) din 2010, nepusa in plata, deci am ... (vezi toată discuția)
Pensie limita de varsta legea 19/2010 gyongyi78 gyongyi78 buna dimineata, mama mea este nascuta in 28 noiembrie 1954, este in pensie anticipata din 12 februarie 2010, atunci la vremea respectiva i s-a calculat doar ... (vezi toată discuția)
Varsta de pensionare pentru urmatoarele persoane: MihaiDamas MihaiDamas 1. Barbat, nascut in august, anul 1952, intrat in campul muncii in august, anul 1974, 3 ani facultate inainte de cartea de munca, castig 3,5 ani in grupa ... (vezi toată discuția)