avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Proceduri Internship neplatit
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Proceduri Internship neplatit

Buna ziua,apelez din nou la Dv. :) Sunteti intotdeauna prompti si informatiile sunt de mare folos. As avea nevoie de modele pentru documentele care se intocmesc cu un student la master care va efectua un internship de mai multe luni, fara a fi platit. (nu va avea cim) precum si cateva detalii referitoare la ce anume trebuie sa contina procedurile interne ale societatii referitoare la desfasurarea internshipului. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: IldikoB , utilizator 15:30, 29 Noiembrie 2013
este un act normativ care reglementeaza aceasta situatie si include un model.
Puteti sa-mi spuneti care ? Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare minor 16 ani LauraSE LauraSE Buna ziua, As dori sa angajez un adolescent 16 ani ca si formator muzica part-time (16 ore/luna), care sa predea percutie. Care este varianta de contract cea ... (vezi toată discuția)
Infiintarea unei firma de catre un student victoria_alina victoria_alina Buna, as vrea sa infiintez si eu o firma, sunt studenta in anul III la ASE si am auzit ca exista o posibilitate de a-ti infiinta o firma fara a plati chiar ... (vezi toată discuția)
Contract 10 zile voluntariat remunerat 94widget 94widget Detin un srl si sunt interesat ca intr-un intervat de 10 zile, sa semnez un contract de voluntariat cu cateva persoana fizice. Activitatea se va desfasura ... (vezi toată discuția)