avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Situatia unui teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Situatia unui teren

buna ziua,
vreau sa stiu si eu despre un teren extravilan cum este el inregistrat in primarie,de cine si cum este este folosit. Mentionez ca terenul face obiectul unui partaj judiciar (eu fiind unul dintre mostenitori care dupa partaj voi avea o alta suprafata si cea mai mare parte) si doar verbal de la primarie mi s-a spus ca este in arenda la unul din nepoti, acelasi nepot spune (fara a avea acte) ca are teren cumparat de la unul din mostenitori (care in instanta mi l-a cedat mie). As dori sa am un document de la primarie prin care sa stiu cum este folosit acest teren, pentru ca dupa partaj situatia este cu totul alta decat anticipasem. O salariata din primarie mi-a spus ca nu au voie sa-mi dea, dar mi-a spus ca este in arenda.Eu vreau sa fac o cerere.
Intrebarea mea este: Pot obtine un document (oficial) in acest sens si ce trebuie sa cer, cum sa procedez? Astept raspuns si va multumesc.
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 13:04, 28 Noiembrie 2013
mergeti la cartea funciara si cereti un extras.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente de la primarie edirne edirne buna ziua, Tatal meu este intr-un proces de partaj judiciar. Tranzactia este incheiata partial, o parte din frati cedandu-i tatalui meu partea lor de ... (vezi toată discuția)
Cerere primarie comuna balexu balexu buna ziua, Eu (am 70 ani) cu fratii si nepotii (o parte din frati au decedat) sunt intr-un proces de partaj judiciar pentru terenul de la ... (vezi toată discuția)
Obtinere extras carte funciara Tina8888 Tina8888 Vreau sa ma ajutati cu o informatie : am dobandit printr-un antecontract de vanzare-cumparare o suprafata de teren (1 ha) prin reconstituirea de propietate ... (vezi toată discuția)