avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Este adevarat ca anvelopele de iarna trebuie sa fie ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Este adevarat ca anvelopele de iarna trebuie sa fie mai noi de 2008?

Buna. Am citit undeva, ca de anul acesta, anvelopele de iarna trebuie sa fie nu mai vechi de 2008 fabricate. Este adevarat? Stie cineva ceva despre asta? Deoarece ale mele sunt din 2007 le-am cumparat anul trecut, dar au data de 2007 pe ele...adica anul acesta deja nu le mai pot uza? Daca stiti ceva despre subiectul acesta va rog sa imi spuneti si mie..mersi muult!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:52, 28 Noiembrie 2013
Nu este adevarat.
Nu este legal prevazut utilizarea de anvelope fabricatie anumit an
Dar,cu cat anvelopele sunt mai vechi,cu atat acestea isi pierd din calitatile tehnice

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teapa cauciucuri noi Viano72 Viano72 buna,am cumparat 4 cauciucuri de pe net noi noute,amtrimis soferul la curier le-a platit si sa dus sa le monteze.A doua zii vad cauciucurile pe masina si ... (vezi toată discuția)
Ne asumare dauna dacia service moldo2406@yahoo.com moldo2406@yahoo.com Bună ziua. In 2023 am achiziționat o Dacia Logan nouă prin programul rabla, iar în acest context am decis că tot ce ține de ... (vezi toată discuția)
Triple tratate cu lac - negru de fum - / certificat de inmatriculare retinut mayakrun mayakrun Am cumparat un autovehicul in anul 2006. Acesta avea triplele interioare si exterioare lacuite cu un lac special negru de fum . Imediat dupa cumparare am fost ... (vezi toată discuția)