avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Autorizatie functionare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Autorizatie functionare

Buna ziua,

la primarie, printre altele, mi se cere asa :

"acordul tuturor colacatarilor cu parti comune indivize".

adica am nevoie de acordul sus-jos-stanga-dreapta sau a tuturor proprietarilor din respectivul ansamblu ? Mentionez ca spatiul in care urmeaza sa ne desfasuram activitatea este ca destinatie spatiu comercial de zeci de ani.
Cel mai recent răspuns: supaplex , utilizator 17:52, 28 Noiembrie 2013
Respectivul acord se emite de catre asociatia de proprietari, dupa consultarea membrilor asociatiei.
deci practic avem nevoie de stampila asociatiei si semnatura presedintelui pe documentul respectiv pentru a fi ok ?multumesc anticipat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! locuiesc într-un apartament cu spațiu comercial ... Iuliaa30 Iuliaa30 Bună ziua! Locuiesc într-un apartament cu spațiu comercial dedesubt, proprietarul va deschide o sala de forță, de o.luna ma terorizează cu spartul ... (vezi toată discuția)
Deschidere cabinet kinetoterapie parter bloc nicolae80 nicolae80 Buna ziua, Am cumparat un apartament la parterul unui bloc si as vrea sa deschid un cabinet de masaj si kinetoterapie;as fi interesat de ce aprobari am nevoie ... (vezi toată discuția)
Lnfiintare punct de lucru marianasandu2000 marianasandu2000 o societate comerciala \\"X\\" are in comodat un apartament pe care urmeaza sa-l renoveze si sa-l inchirieze catre o alta persoana juridica \\"Y\\". In ... (vezi toată discuția)