Buna seara.Tatal meu a avut inca dou frati ;deci au fost trei copii la parinti; dupa parinti a ramas o casa iar in 1986 unul dintre frati a facut succesiunea iar legea a hotarat sa-i despagubeasca pe ceilalti doi frati ceea ce nu a facut deci a ramas el cu toata casa si ceilalti doi frati nu au primit nimic.As dori sa va intreb daca fratele care a ramas in casa a putut intabula casa pe numele lui?Dupa ce a murit a facut donatie la o nepoata a putut dona toata casa sau numai partea lui?Ceilalti copii nu au primit nimic mai am putea recupera partea noastra care ni se cuvine?Va multumesc
partea lui era toată casa. partea celorlalți doi frați era sulta care trebuia plătită de cel care a primit casa. din 1986 și până acum aveau timp berechet să-și ceară drepturile. acum e prea târziu.
de curiozitate, cum a făcut donație dacă era mort?
Stiti cum este povestea pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti,acum tot ei nu vorbesc cu noi,casa a primit-o tatal meu prin testament de la parintii lui, iar fratele (a anulat testamentul facut la notar) care a ramas cu casa nu a avut unde sa staie iar tatal meu l-a lasat sa staie cu noi deci am fost doua famili intr-o curte tatal meu a avut trei copii eu si inca doi frati si am stat intr-o bucatarie si o camera si tatal meu a facut o casa si ne-am mutat acolo,iar el a cerut cheia sa-si puna niste lucruri iar dupa aceea nu ne-a mai dat-o,tot timpul cand se intalnea cu tatal meu sau il batea sau il injura,trebuie sa ai posibilitato ca sa umbli prin tribunale,atuncea nu am avut dar acuma am avea.Nu este nici o speranta?Va multumesc
Testament anulat
zara89
Buna ziua.Tatal meu(decedat)a primit de la parintii lui o casa.Fratele tatalui meu (decedat)neavand unde locui l-a lasat sa staie in aceasta casa.In 1988 acest ... (vezi toată discuția)