avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire pe conturi
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire pe conturi

In urma unui proces s-a hotarit ca am de plata pensie alimentara pt un minor pe utimii 6 ani.Mi sa pus poprire pe conturi pina la achitarea sumei.Calculul sumei mi se pare eronat fiind luata in calcul suma pt amindoi copii cind ea trebuie data unuia singur.
In cit timp pot face contestatie ? O pot face prin corespondenta?
Cum se plateste datoria?
Cel mai recent răspuns: clautugui , utilizator 11:03, 6 Decembrie 2013
Cine v-a pus poprirea?
Un executor judecatoresc,
Contestatie puteti face in 15 zile de la instiintarea privind poprirea (sau de la prima retinere).
Am citit undeva dar nu am inteles prea bine ca in 5 zile ar fi trebuit sa fac contestatia. Eu nu sint in Romania pot face contestatie fara sa ma prezint sau prin alta metoda?
Ultima modificare: Luni, 2 Decembrie 2013
Ordu, utilizator
5 zile doar daca contestati incheierea executorului privind inceperea executarii, 15 zile daca veti contesta actul de executare, infiintarea popririi. Puteti trimite prin posta actiunea si sa solicitati judecarea in lipsa.

Alte discuții în legătură

Termene contestatie executare silita 1234ana 1234ana Buna ziua! Daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns, va rog! Fiind vorba de un dosar de executare silita inceput in 2018, cu popriri pe conturi dar fara ... (vezi toată discuția)
Poprire pentru pensie de intretinere gabaf gabaf In cazul divortului pronuntat la notar dupa cite luni poate merge fosta sotie la un executor judecatoresc ptr a-mi pune poprire pe salariu ptr pensia de ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare silita IonelaZ_Toma IonelaZ_Toma am primit o somatie de la executor judecatoresc ce prevede incuviintarea executarii silite(poprire salariu) pentru un credit neachitat. Eu nu am mai platit ... (vezi toată discuția)