avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Scoaterea de sub sechestru a unui imobil
Discuție deschisă în Executare silită

Scoaterea de sub sechestru a unui imobil

Buna ziua,
Am in posesie un imobil, pe care este pus sechestru datorita a doua executari judecatoresti. Mentionez ca am facut angajamente de plata cu executorii, prin poprire pe salariu. Cum pot scoate acest imobil de sub sechestru?
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 15:39, 29 Noiembrie 2013
platind in intregime creantele pentru care s-a inscris somatia. Nu e pus sub sechestru, are inscrisa somatie in cartea Funciara.
Deci, nu il pot vinde ?
Multumesc pentru promptitudine!
Ba il puteti vinde, doar ca cel caruia il vindeti nu are un drept de proprietate opozabil creditorilor urmaritori sau adjudecatarilor din acele executari silite. Asadar, il vindeti degeaba, tot poate fi executat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament sub sechestru. djbaryllas djbaryllas Daca un apartament a fost pus sub sechestru, din cauza neachitarii unor rate bancare, (desi nu sa garantat sau ipotecat cu acel apartament in momentul acodarii ... (vezi toată discuția)
E procedura inscrierii somatiei in cartea funciara obligatorie la executare imobiliara? catinf catinf Buna ziua, Debitorul isi instraineaza imobilul (cu act v-c cu clauza intretinere) cu 4 zile inainte de primirea somatiei de plata de la executori. Noii ... (vezi toată discuția)
Separare bunuri Irina101 Irina101 Buna ziua Am executare silita pentru un contract la care nu am platit integral ratele ( am facut plati partiale lunare cf.unui angajament de plata aprobat de ... (vezi toată discuția)