avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 267 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Recurs

Buna ziua. as dori sa imi spuneti unde pot vedea ce a hotarat instanta in cazul unui recurs. Pe portalul Judecatoriei ultima actualizare e din aprilie 2013, dar am inteles ca mai pot vedea undeva informatii actualizate. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 18:48, 29 Noiembrie 2013
ce numar are dosarul?
Decizia instantei de recurs o puteti vizualiza numai pe portalul instantei de recurs si nu la judecatorie, iar cautarea se poate face dupa nr. dosarului sau/si partile din dosar.
Nu va pot indica care instanta de recurs in cazul dvs., pentru ca nu ati dat detalii referitoare la obiectul dosarului, recursul putand fi solutionat fie de tribunal, fie de curtea de apel, dupa caz.
Numarul de dosar este 12017/245/2012. Va multumesc !
Dosarul a fost solutionat de Curtea de Apel Iasi in data de 28.11.2013, iar solutia este " respinge recursul declarat de inculpat ca nefondat "- decizia nr.1228.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot redeschide o cauza? constantin1983 constantin1983 Dosar nr. 19427/245/2013 Curtea de Apel IASI •Subsemnatii .... in calitate de nepoti si mostenitori al fiului decedat , P.... C... , al raposatei ... (vezi toată discuția)
Liberare sub control judiciar monica72 monica72 buna ziua.exista vreo forma de a combate formula ''se respinge ca nefondat .''? fratele meu este la a 4 cerere de eliberare sub control judiciar care pe fond ... (vezi toată discuția)
Ultima surpriza in "divort complicat" ionut c ionut c Scuze ca nu am mai intrat pe forum, dar am avut probleme cu internetul ! Acum,cand s-a rezolvat ,am dat de alta surpriza executata de judecatoria calarasi-- ... (vezi toată discuția)